عکاسی

بهترین کلاس های عکاسی و دوره های عکاسی در تهران را معرفی می کنیم

عکاسی

بهترین کلاس های عکاسی و دوره های عکاسی در تهران را معرفی می کنیم

۹ نکته مقدماتی عکاسی برای مقابله با پس زمینه های حواس پرتکن

در این آموزش عکاسی   ، ۹ روش برای ثبت درست پس زمینه عکس و مقابله با پس زمینه های حواس پرتکن یاد می گیرید. ثبت پس زمینه خوب منجر به گرفتن عکس های بهتر می شود، پس باید پیش از فشردن دکمه شاتر توجه ویژه ای به آن داشته باشیم. در ادامه نکاتی را مرور می کنیم که مقدماتی هستند، اما ممکن است به سادگی فراموش شوند – پس حتی اگر آن ها را از قبل بدانید مرورشان ارزشش را دارد.

 



  



 


1-قبل از فشردن دکمه شاتر پس زمینه خود را بررسی کنید

بسیار خب، این استراتژی سخت و تخصصی نیست، در واقع فکر می کنید که بدون گفتن هم این کار را انجام می دهید – اما متاسفانه اینطور نیست و با بررسی پس زمینه قبل از گرفتن عکس و انجام نوعی عمل پیشگیرانه، به راحتی می توان از بسیاری از اشتباهاتی که من در عکس ها می بینم جلوگیری کرد.
همیشه قبل از عکس گرفتن، پس زمینه عکس های خود را وارسی کنید. به دنبال رنگ هایی بگردید که با بقیه تصویر هماهنگ نیستند، لکه های روشنی که ممکن است نگاه بیننده را منحرف کنند، خطوطی که به هم برخورد کرده اند، افرادی که به عکس شما تعلق ندارند و غیره.
2-سوژه خود را جابجا کنید
این نیز یک تکنیک نسبتا ساده است، اما احتمالا اولین چیزی است که باید در نظر بگیرید. اغلب اوقات درخواست از یک سوژه برای این که یک قدم به سمت چپ یا راست بردارد، می تواند حواس پرتی ها را پشت آنها مخفی کرده یا از کادر بیرون کند و چنین مشکلاتی را برطرف سازد.
 
3-زاویه عکاسی خود را تغییر دهید
اگر المان های حواس پرت کننده ای در پس زمینه یک عکس دارید اما نمی توانید سوژه خود را جابجا کنید، یک استراتژی دیگر این است که خودتان جابجا شوید و از یک زاویه جدید عکس بگیرید. این ممکن است به معنی چرخیدن در اطراف سوژه باشد، اما می تواند شامل پایین آمدن روی زمین برای تبدیل آسمان به پس زمینه یا حتی بالا رفتن و عکاسی رو به پایین از سوژه برای تبدیل زمین به پس زمینه نیز باشد.
 
عکاسی از یک زاویه کمی بالاتر از سوژه، زمین را پس زمینه می کند، که هر گونه حواس پرتی را در بالای خط افق از بین می برد.

4-از دیافراگم برای مات کردن پس زمینه استفاده کنید
یکی از مفیدترین چیزهایی که می توانید به عنوان راهی برای مقابله با حواس پرتی در پس زمینه  و پیش زمینه   یاد بگیرید، این است که با استفاده از یک عمق میدان کم، از قدرت لنز خود برای از فوکوس خارج کردن پس زمینه و مات کردن آن استفاده کنید. چیزی که با این تکنیک به دست می آورید، یک پس زمینه مات زیباست که واقعا نمی توانید تشخیص دهید چه چیزی در آنجا در جریان است.
 
انتخاب یک دیافراگم بزرگتر، المان های حواس پرت کننده پس زمینه را حذف می کند.
ساده ترین راه برای انجام این کار این است که از یک دیافراگم باز  هرچه عدد f/stop کوچکتر باشد، دیافراگم بازتر است   استفاده کنید. هرچه دیافراگم شما بازتر باشد، پس زمینه مات تر می شود.
سریع ترین راه برای دیدن تاثیر این استراتژی این است که دوربین خود را بر روی مُد اولویت دیافراگم قرار داده و چند عکس در دیافراگم های مختلف بگیرید. با دیافراگم f/20 شروع کرده و به تدریج آن را کم کنید – هر بار یک استاپ یا پله. هنگامی که به زیر f/4 رسیدید، کم کم خواهید دید که پس زمینه در عکس های شما مات تر و مات تر می شود.
5-از فاصله کانونی برای مات کردن پس زمینه استفاده کنید
یک راه دیگر که به شما کمک می کند تا پس زمینه های مات و زیبایی به دست آورید این است که از لنزی با یک فاصله کانونی طولانی استفاده کنید. یک لنز تله بلندتر تا حدودی کمک می کند تا عمق میدان کمتری به دست آورید  اگرچه میزان آن کمتر از چیزی است که خیلی ها فکر می کنند  . در واقع، تاثیر آن کمتر از چیزی است که به نظر می رسد و علت اصلی استفاده از آن این است که با یک فاصله کانونی طولانی تر، سوژه در واقع فضای بیشتری در کادر اشغال می کند. بحث های زیادی بر سر این که آیا فاصله کانونی بر مات شدن پس زمینه تاثیر می گذارد یا نه وجود دارد. من این موضوع را به عهده متخصصان می گذارم تا در مورد نکات ظریف بحث کنند، اما می گویم که به نظر می رسد استفاده از فواصل کانونی طولانی تر تاثیرگذار است و ارزش امتحان کردن را دارد.
6-سوژه ها را در مقابل فضاهای باز قرار دهید

قرار دادن سوژه با فاصله زیاد در مقابل اشیاء دیگر نیز به مات تر کردن آن اشیاء کمک می کند. به عنوان مثال، اگر بین عکاسی از سوژه خود که درست مقابل یک دیوار آجری ایستاده یا در مقابل یک دشت باز ایستاده حق انتخاب داشته باشید، عکس دشت باز پس زمینه بسیار مات تری خواهد داشت، به این دلیل که دیوار آجری تنها چند سانتیمتر از سوژه شما فاصله داشته و در محدوده کانونی قرار دارد، در حالی که یک دشت باز تا دوردست امتداد دارد، جایی که همه چیز خارج از فوکوس خواهد بود.
 
قرار دادن سوژه در یک فضای باز به مات شدن پس زمینه کمک می کند.
7-کادر خود را با سوژه پر کنید
یکی از موثرترین روش ها برای حذف حواس پرتی ها از پس زمینه این است که با پر کردن کامل کادر با سوژه خود، پس زمینه را به کل حذف کنید. به سوژه نزدیک شده و/یا از یک لنز زوم برای ایجاد یک کادر بسته استفاده کنید. در این صورت نه تنها حواس پرتی ها را حذف می کنید، بلکه در نهایت یک عکس بسیار تاثیرگذار نیز خواهید داشت.
 
پر کردن کادر با سوژه  یا کلاهش

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد